2023届高三总复习·XS3名师原创模拟5(五)英语试卷答案,我们目前收集并整理关于2023届高三总复习·XS3名师原创模拟5(五)英语得系列试题及其答案,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)
2023届高三总复习·XS3名师原创模拟5(五)英语试卷答案
以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)
26.What does Morey’s mom think of the kindergarten’s response?A.Inspiring and useful.B.Du il but worthwhile.C.Considerate but complex.D.Shocking and controversial.
41.C【解析】句意:隔壁16岁的艾米站在那里——“救命,我弟弟迪伦流血了,”她喊道。A.asked问;B.whispered低语;C.shouted大喊;D.stated陈述。根据上文“Help,mybrotherDylanisbleeding,”可知是求救,应该是“大喊”,故选C。
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AToy Library Session VolunteerMaroondah Toy Library is a volunteer organization that’s been running since 1979 to provide anaffordable toy lending service for all families in the greater Maroondah area.About this jobWe re looking for volunteers with a quick eye for detail to volunteer at our borrowing sessions(时间段)eitheron Mondays or Thursdays from 9:30am-12;:30pm or 112:30-3:3Opm, or every second S at urdafrom 9:30am-lpm or 12:30-4pm.Tasks include helping to check and count toys as member families return them, tidy the library,well as staffing a computer to help members borrow toys. When sessions are quiet you will help wi
2023届高三总复习·XS3名师原创模拟5(五)英语