2023届智慧上进·江西省新高三第一次摸底考试英语试题,我们目前收集并整理关于2023届智慧上进·江西省新高三第一次摸底考试英语试题得系列试题及其答案,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)
2023届智慧上进·江西省新高三第一次摸底考试英语试题,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)
47.B【解析】句意:鸡蛋放在桌子上后,爸爸看了它们一会儿。根据后文“Thenhestartedeatingtheeggs.”可知鸡蛋被放在餐桌上了。故选B项。
However, many teens don’t pay any attention to their health, and they spend too much timeplaying online games or drinking too many unhealthy drinks.To enhance the quality of our lives, Isuggest that we should adjust our lifestyles. First, keep track of screen time by using a trackingapp. Besides, take up a hobby that can be done instead of online games. Thirdly, carry a refillablewater bottle with you everywhere and fill it up at least three times a day. To improve our health and increase our happiness, I hope all of us can build a happy andhealthy life full of good habits. 给分板:0-1-2-3-4-5–6-7-8-9-10-11-12-13-14-1
8.C【解析】主旨大意题。全文介绍了著名的海洋探险家法比安的一个大胆计划:要在海底建“国际空间站的水下版”。文章讲述了为什么要建研究站、研究站的电力来自哪里以及研究站将要做的事情等。
2023届智慧上进·江西省新高三第一次摸底考试英语试题