2022英语辅导周报高二答案,我们目前整理分享2022英语辅导周报高二答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)
2022英语辅导周报高二答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)
How to Survive High School
High school can be a terrible phase if you get it all wrong. Find out how to survive high school with a few easy tips.
1. Be yourself
High school is a fun time to make new friends, meet new people, date and socialize. Make friends with all kinds of people and not just a group which you are comfortable with. Most peer pressure cases are because of the weak image created by freshmen. 1. Don’t give in to anyone’s wants.
2. 2.
Choose your friends carefully and make sure you won’t get influenced by anyone. Socialize, but by judging who you can connect to. You will find friends, but stay away from the ones who don’t want to be your friends as a bad company is tempting, but the good one is true.
3. Be optimistic(乐观的)
There is nothing better than having a smile on your face whenever you can. 3. Don’t be afraid to make friends, don’t get aggressive or personal with anyone and treat others the way you want to be treated. Respect your teachers and classmates and try to be helpful if you want the same in return.
4. Be confident
When you believe in yourself, others believe in you. Talk, walk and address people confidently and this will create a strong image about you. 4. Be creative and unique and learn to set trends. Confidence is one quality you grow with, and people respect you for that.
5. Love high school
5. Make the most out of it, and you will never get those moments back. Come up with frank ideas, get a detention, top your class, make the best friends, drink, go to prom, party, but just make as many memories as you can!
With these tips to survive high school, you will surely be proud of graduating as an all-round approaching adult carrying the best roots. So, when you throw those hats in the air, feel the freedom and remember every moment you spent in “High School”.
A. Fall in love with it.
B. 不要害怕交朋友
C. And always wear your smile.
D. Keep good company(同伴).
E.Study as hard as you can in your spare time.
F. Do your thing, and don’t imitate(模仿)others.
G. Just be yourself and create a strong self-image.
试题答案
1.G
2.D
3.B
4.E
5.A
【解析】
试题分析:这是一篇议论文。关于如何度过高中阶段,作者给出了几条可行的建议。
1.
2. your friends carefully and make sure you won’t get influenced by anyone.仔细挑选你的朋友,确保你不被任何人影响。故Keep good company(同伴)为最佳答案。
3.
4.
5. the most out of it, and you will never get those moments back.好好度过高中阶段,以后再也不会找回那些时光。可知这里表达的意思是“喜欢上它”。
考点:考查科教类议论文阅读。
In order to know a foreign language completely, four things are necessary. First, we must understand the language when we hear it spoken. Secondly, we must be able to speak it ourselves, correctly with confidence and without hesitation (犹豫). Thirdly, we must be able to write it. We must be able to make sentences that are correct in grammar. There is no short way to succeed in language learning. A good memory is a great help, but it is not enough only to memorize the rules from a grammar book. It is no much use learning by heart long lists of words and their meanings, studying the dictionary and so on. We must learn by using the language. If we are pleased with a few rules we have memorized, we are not really learning the language. We must “Learn through use”. Practice is important. We must practise speaking and writing the language whenever we can.
1.The most important things to learn a foreign language are .
A. understanding and speaking
B. hearing, speaking, reading and writing
C. writing and understanding
D. memorizing and listening
2.Someone hears and writes English very well, but he speaks it very badly. This is because .
A. he doesn’t understand the language when he hears it spoken
B. he doesn’t have a good memory
C. he always remember lists of words and their meanings
D. he often hesitates to practise speaking it
3.One can never learn a foreign language well only by .
A. much practice B.studying the dictionary
C.learning through use D.using the language
4.Which of the following is the most important in learning a foreign language?
A. A good memory B.speaking
C. Practice D. Writing
5.“Learn through use”means_______
A. We use a language in order to learn it.
B. We learn a foreign language in order to use it.
C. We can learn a language well while we are using it.
D. Both B and C.
试题答案
1.B
2.D
3.B
4.C
5.C
【解析】
试题分析:这篇短文从听、说、读、写四个方面论述了我们应该怎样学语言,并在最后强调了练的重要性,提出了在语言学中应该学以致用的观点。
1.】主旨大意题。这篇短文这篇短文从听、说、读、写四个方面论述了我们应该怎样学语言因此B选项中hearing, speaking, reading and writing符合题意。故选B。
2.】推断分析题。从文中的“ Secondly, we must be able to speak it ourselves, correctly with confidence and without hesitation (犹豫).”可以看出作者觉得一个人口语不好主要是因为他总是在练口语中犹豫不前。故选D。
3.】细节分析题。从文中的“ It is no much use learning by heart long lists of words and their meanings, studying the dictionary and so on. ”可以看出作者觉得光靠学字典来学外语是远远不够的。故选B。
4.】推断分析题。从文末中“ We must “Learn through use”. Practice is important. We must practise speaking and writing the language whenever we can.”可以看出作者认为在外语学中,练十分重要。故选C。
5.】推断分析题。从文末中“ We must “Learn through use”. Practice is important. We must practice speaking and writing the language whenever we can.”可以看出,作者认为我们可以在运用中学一门语言。故选C。
考点:考查论说文阅读。
.2022英语辅导周报高二答案。