欢迎光临
我们一直在努力

2022高二学英语周报答案

2022高二学英语周报答案,我们目前整理分享2022高二学英语周报答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

2022高二学英语周报答案

 

2022高二学英语周报答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

首先请阅读下列警方通报查找人员的信息:

A.

Name: Ziggy Nizott

Height: 1.82 m

Weight: 90kg

Age: 35

Details: Long history of violent crime including robbery, assault and car theft.

B.

Name: Dennis Tsokas

Height: 1.95 m

Weight: 70 kg

Age: 28

Details: Well known to local police having been arrested several times for pick-pocketing.

C.

Name: Michael Clarke

Height: 1.7 m

Weight: 65 kg

Age: 20

Details: Arrested as a youth for car theft and the selling of stolen goods.

D.

Name: Mark Hughes

Height: 1.6 m

Weight: 60kg

Age: 29

Details: Is wanted by police for several armed robbery of grocery stores, banks and post offices.

E.

Name: Herb Elliot

Height: 1.6 m

Weight: 90kg

Age: 22

Details: Recently released from prison where he served 2 years for selling stolen goods.

F.

Name: William Daniels

Height: 1.6 m

Weight: 90kg

Age: 32

Details: Arrested 4 times for the selling of drugs and car theft.

以下是相关事件及人物的描述,请把描述与相关插图及提示性文字匹配起来。

1.A valuable dog was taken while being walked by its owner in City Park yesterday afternoon. Police wish to talk to a man seen nearby at the time, described by witnesses as short and fat with short light hair and clear glasses.

2.Yesterday morning at 9.30a.m. a man armed with a gun entered the National Bank and demanded money from the staff, before fleeing when confronted by bank security staff. Security cameras show the man as being short and thin with shoulder length blonde hair.

3. A tall, strong built man with blonde hair, a thick black moustache and wearing dark glasses knocked a woman to the ground and stole her purse on Main Street last Saturday afternoon. If you see this man, do not approach as he is considered extremely dangerous.

4. At the football match between Manchester United and Liverpool, several people had their wallets stolen while waiting in line to buy food. The victims did not see or notice the thief but bystanders describe him as very tall and thin, clean shaven with short light hair.

5. A car was stolen from the supermarket carpark on Friday, June 23 this year by a man described as very young, 1.7 metres tall with thin dark hair and carrying a blue backpack. A reward of $500 is offered for the car’s recovery.

试题答案

1.E

2.D

3.A

4.B

5.C

【解析】

试题分析:这是信息匹配题,是关于一份警局通缉嫌犯公告。考查考生提取信息的能力,对人物外貌描述相关形容词的掌握。只需要找到文章中信息量相似度高的内容即可,查找顺序可混乱。

1. and fat with short light hair and clear glasses”矮、胖,留着浅色短发,戴着透明眼镜…可知选择插图E。

2. 句子大意:昨天上午9:30,一名男子武装了把枪进入了民族银行,要求职员拿钱,逃走前遇到了银行安保人员,安全摄像头显示该男子矮、披着齐肩金黄色头发。可知选择插图D。

3. tall,strong built man blonde hair,a thick black moustache and wearing dark glasses”一名个子高、体格健壮,留着金黄色头发、蓄着厚厚的黑胡子,戴着深色眼镜的男子,可知选插图A。

4. tall and thin,clean shaven with short light hair”非常高和瘦,胡子刮得很干净的,留着浅色短发。可知选择插图B。

5. young,1.7 meters tall with thin dark hair and carrying a blue backpack”非常年轻,1米7的个子,留着薄的干净的头发,背着一个蓝色双肩背包。可知选择C。

考点:考查考生对信息匹配题中信息的提取能力,对人物描述的形容词的掌握。

Sunny English Club

For students

16:00–18:00 Every Saturday

200 Yuan a month

9 Zhou Yu Street

Tel: 3785290

Foreign teachers, English songs and films and more!

Ocean Museum

9:00–17:00 From Thursday to Sunday

Ticket: 50 yuan

132 Xue Yuan Street

Tel: 5439871

Show you a full picture of sea lives!

Health Centre

9:00–17:30

16 Yong Le Street

Tel: 3801451

Free examinations for those over 70

Give you good advice to keep healthy!

1.Sunny English Club is for _______.

A. nurses B. policemen

C. businessmen D. students

2.You will pay ________ if you want to stay in the English club for a month.

A. 200 yuan B. 300 yuan

C. 400 yuan D. 100 yuan

3.One can get free examinations in Health Centre if he is ________.

A. 9 B. 17 C. 67 D. 73

4.If you are interested in the life of fish, you should go to________.

A. Health Centre B. Ocean Museum

C. Sunny English Club D. 16 Yong Le Street

5.When can you go to Ocean Museum?

A. On Monday B. On Tuesday

C. On Wednesday D. On Saturday

试题答案

1.D

2.A

3.D

4.B

5.D

【解析】

试题分析:文章向我们介绍了“Sunny English Club”和“Ocean Museum”及“Health Centr”的相关信息。

主要考查学生从文中提取有效信息和对信息进行加工的能力。

1.Sunny English Club…For students”可知,阳光英语俱乐部是为学生开办的,故选D。

2.Sunny English Club…For students…200 Yuan a month”可知,在阳光英语俱乐部学一个月的费用是200元,故选A。

3. Centre…Free examinations for those over 70”可知,70岁以上的人可以享受免费的身体检查,故选D。

4.Ocean Museum…Show you a full picture of sea lives!”可知,海洋博物馆将带人们了解多样的海洋生命,因此,对鱼类的生活感兴趣的话,应该去海洋博物馆,故选B。

5.Ocean Museum…9:00–17:00 From Thursday to Sunday”可知,海洋博物馆从周四到周日的9:00–17:00开放,排除A、B、C,周六可以去海洋博物馆,故选D。

考点:广告类短文阅读

.2022高二学英语周报答案。

赞(0)
未经允许不得转载:答案联动网 » 2022高二学英语周报答案
0.494秒内查询了49次数据库