欢迎光临
我们一直在努力

英语周报高一24答案

英语周报高一24答案,我们目前整理分享英语周报高一24答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

英语周报高一24答案

 

英语周报高一24答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

It’s natural to greet friends with a smile and a wave. ___【小题1】____ But what happens if your face and body send mixed messages? Would someone be more likely to believe the look on your face or the way you hold your body?
Scientists have recently tackled these questions. They found that when a person is looking at your face, she might not believe what she sees of your body language doesn’t match the feeling that your face shows. ___【小题2】____ Previously, they had found that the tone of a person’s voice can be more important than the words that are spoken. For example, most people tend not to believe a person who says in a flat voice, “I’m so excited.”
When it came to emotions conveyed by facial expressions and body language, most scientists suspected that the face was more important. To test if this was true, psychologists from the Netherlands and Boston showed people a number of pictures of isolated(孤立的) faces and isolated bodies(with faces blurred out (模糊的))that showed anger or fear. 【小题3】____
An angry face had low eyebrows and tight lips. A scared face had high eyebrow and a slightly open mouth. 【小题4】___ A scared body had arms forward and shoulders square, as if ready to defend.
These results told the researchers that mixed signals can confuse people. Even when people pay attention to the face, body language subtly(微妙地) influences which emotion they read.
___ 【小题5】____And if you want to be understood, it helps to avoid sending mixed messages.

A.Scientists feel new to study the mixed message that confuses people.
B.When you do this, your face and body work together to show your friends that you’re happy to see them.
C. Studying such mixed messages is nothing new for scientists..
D.They also showed pictures in which angry or scared faces were paired with angry or scared bodies

E.Body language can sometimes be misunderstood in different culture backgrounds.
F.So, your body language is important for telling people how you feel.
G.An angry body had arms back and shoulders at an angle, as if ready to fight.

试题答案

【小题1】B
【小题2】C
【小题3】D
【小题4】G
【小题5】F

解析试题分析:文中主要讲了身体语言相关的信息和科学研究。
【小题1】根据But what happens if your face and body send mixed messages?  可知这里想说当你做这些时,你的脸和身体一起工作来告诉你的朋友你很高兴见到他们,故选B。
【小题2】根据Previously, they had found that the tone of a person’s voice can be more important than the words that are spoken. For example, most people tend not to believe a person who says in a flat voice, “I’m so excited.”可知这里想说研究这些混合的信息,对于科学家来说,没有什么新发现。故选C。
【小题3】根据To test if this was true, psychologists from the Netherlands and Boston showed people a number of pictures of isolated faces and isolated bodies(with faces blurred out)that showed anger or fear.可知这里想说他们展示了一些照片,生气和惊恐的脸和生气和惊恐的的身体是相匹配的。故选D。
【小题4】根据A scared body had arms forward and shoulderssquare, as if ready to defend.
可知这里想说生气的身体,胳膊和肩膀成一定角度,好像准备打架,故选G。
【小题5】根据And if you want to be understood, it helps to avoid sending mixed messages.可知这里想所以,你的身势语对于你告诉别人你的感觉,很重要。故选F。
考点:科教类阅读

My mother has always been a follower of traditional methods when it comes to anything. She cooks traditional food,likes dressing up traditionally and likes the traditional way of shopping. She loves going to markets and going from one shop to another to find out what suits her best. She can walk miles when it comes to shopping along with her friends. She knows all the local markets and shops and knows very well where she can get best discounts(折扣).

However,now she always gets tired when she goes out in the market. So one day I decided to introduce a new shop,which is much larger than usual markets and where she can also get discounts.I am talking about online gift stores. She has a basic knowledge of computers and can operate computers. At the beginning,she was doubtful about shopping from these online gift shops because she wasn’t too sure about the quality of the products.

One day I decided to get her some branded things so that she could build trust in these shops. I ordered a Timex watch and a Sisley handbag for her. She never bought things online,but when they were delivered as a gift,she jumped for joy. She could not believe that I had ordered these gifts for her despite her being not much positive about online shops. However,after she saw both the products,she was assured that these online gift shops sent the promised brands and products,she loved her new watch and handbag.

After this experience she ordered a gift for her friend’s wedding. She chose a gift basket that could be made according to her requirements. They sent a beautifully decorated basket with fine wines and chocolates. The basket was so artistically decorated that it became her friend’s favorite gift. Since then she has been consistently shopping online.

1.What can we learn about the author’s mother?

A. She lives in a traditional way.

B. She likes shopping very much.

C. She is kind and very humorous.

D. She always leads a simple life.

2.Why does the author decide to introduce a new shop to her mother?

A. The new shop is much larger.

B. She can’t go shopping as before.

C. There are more goods for her to choose from.

D. The goods in the new shop are much cheaper.

3.What was the attitude of the author’s mother to shopping online at first?

A. She thought it was a good idea.

B. She thought goods online were cheap.

C. She doubted the quality of the goods.

D. She worried about the difficulty in operation.

4.The author decided to buy his mother some branded things_.

A. in order to please his mother

B. so that she could trust in shopping online

C. so that she would live a happy life in her later years

D. so that she would get a surprise on Mother’s Day

 

试题答案

1.A

2.B

3.C

4.B

【解析】

试题分析: 文章介绍了作者的母亲以一种很传统的方式生活着。作者第一次给母亲介绍网上购物时,质疑商品的质量。作者为他的母亲买了牌子货是因为这样她就可以相信网上购物了。

1. A细节题。根据My mother has always been a follower of traditional methods when it comes to anything.可知作者的母亲以一种很传统的方式生活着。

2.

3.

4.

考点:考查日常生活类阅读

.英语周报高一24答案。

赞(0)
未经允许不得转载:答案联动网 » 英语周报高一24答案
0.496秒内查询了49次数据库