欢迎光临
我们一直在努力

英语周报2018~答案

英语周报2018~答案,我们目前整理分享英语周报2018~答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

英语周报2018~答案

 

英语周报2018~答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

Everyone would like to be a millionaire , a person with a lot of money, but can you imagine having over $30 million and only being 20 years old? Britney Spears from Kentwood, a small town in Louisiana, is only 20 years old. She is a world famous film star with not only $30 million but also a $2 million house in LA. At her young age, she can look after her family financially (经济上) all her life. This year is a big year for Britney. She is now on a 31-day tour of the US and every concert is a sell-out. That means she plays in front of a crowd of around 18,000 people every time. It’s a tiring schedule but brings her a lot. When touring, she goes to bed around 1 a.m. and then has a lie-in until 1 p.m. the next day. Her philosophy (人生观) is to take care of the body and relax but always make sure you work hard and have fun.

Spears is not pleased with only touring and selling nearly 40 million records so she decided to step into the movie business and try a bit of acting. She made an appearance in “Austin Power 3” this year and she is filming a teenage light play that will come out in March 2003. In this movie, she has a starring role.

For Britney, acting is another way to express herself and she is enthusiastic (热心的) about it all. If her movies are successful, her money in the bank is sure to grow by another few million dollars but she does it for the love, not the money, as she herself tells the reporters .

1.We can infer (推断) from the text that most millionaires are __________.

A. older than 20 B. around 20

C. in their 30s D. in their 40s

2.The underlined word “you” in the first paragraph refers to __________.

A. a person in general

B. a special person

C. Britney Spears

D. a person interested in money

3.Which of the following is not true according to the text?

A. Though young, Britney can support her family now.

B. While touring, Britney sleeps about 12 hours a day.

C. The teenage comedy movie was based on Britney’s own story.

D. Britney will be even richer with her movies successful.

4.According to Britney Spears, she works __________.

A. to be a great actress B. for the enjoyment

C. for money D. to be more famous

试题答案

1.A

2.A

3.C

4.B

【解析】

试题分析: 每个人都想成为富翁,你能想象一个20岁的孩子成为百万富翁吗?Britney Spears很好的证明这一点。

1.you imagine having over $30 million and only being 20 years old每个人都想成为百万富翁,但你能想象只有20岁的人成为百万富翁吗?,故选A项。

2.you imagine having over $30 million and only being 20 years old每个人都想成为百万富翁,但你能想象只有20岁的人成为百万富翁吗?,可知you 代指普通人,故选A项。

3.

4.

考点:人物类阅读。

The number of people who _______ invited to the meeting _____ fifty, but a number of them _____ absent for different reasons.

A. were; was, was B. was; was, were

C. were, was; were D. were; were, was

试题答案

C

【解析】

试题分析:考查主谓一致。定语从句“who _______ invited to the meeting”修饰先行词people,people在此是复数含义,第一空填were,排除B;the number of…“……的数量”,作主语时,谓语用单数,根据第二空排除D; a number of许多……,谓语用复数,排除A,故选C。

考点:考查主谓一致

.英语周报2018~答案。

赞(0)
未经允许不得转载:答案联动网 » 英语周报2018~答案
1.008秒内查询了49次数据库