欢迎光临
我们一直在努力

贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案

贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案,我们目前整理分享贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案

 

贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

How often do you use your car? Can you use your car less often? Do you know the following facts in the UK?

·About 50% of all car journeys are just for fun.

·Over 80% people go to work by car.

·25% car journeys are under two miles.

·70% car journeys are under five miles.

WALKING & CYCLING

Instead of using the car for short journeys, why not walk or ride a bicycle? Walking is a most popular form of exercise—it’s healthy and it can save you money. If you work nearby, try walking or cycling instead of driving. Walking your children to school gives them valuable road experience.

BUSES

Bus companies are using new buses: some run on new fuels which produce less pollution; some have easier access for disabled and old people. There are special traffic lanes (行车道)to make bus journeys easier and more reliable. So do something to help solve the pollution problem—let the bus take you to work and your children to school.

TRAINS

All car journeys, long or short, can be hard work. For some trips it is wiser to take the train. Leave your car at home and walk, cycle or take a bus to and from the station. Train travel is fast, safe and comfortable. Train tickets are not always expensive; some are quite cheap at discount

1. How many of car journeys are just for fun in the UK?

A. 25% B. About 50%

C. 70% D. Over 80%

2. The writer believes that ______ can give children valuable road experience.

A. walking to school B. traveling by train

C. taking new fuel buses D. having car journeys for fun

3.What is the main purpose of this passage?

A. To advise people to use cars less often.

B. To encourage people to travel by train.

C. To teach people how to use the buses.

D. To tell people to obey traffic rules.

试题答案

1.B

2.A

3.A

【解析】

试题分析:文章号召人们少用汽车,尽量采取一些健康的生活方式。

1.细节理解题。根据About 50% of all car journeys are just for fun可知,在英国大约50%的旅行车紧紧是为了娱乐。故选B。

2.细节理解题。根据Walking your children to school gives them valuable road experience.可知,让孩子们走到学校能够给他们宝贵的路上经验。故选A。

3.主旨大意题。根据文章内容可知是号召人们少用汽车,多一些健康的生活方式。故选A。

考点:布告号召类阅读

I was ________ in the middle of my call because I had no more coins to put in the box .

A. broken in B. hung up

C. cut off D. put down

试题答案

C

【解析】

试题分析:考查短语辨析。 A. broken in 闯入;B. hung up闲逛;C cut off切断;D. put down放下;句意:因为没有硬币投入电话箱所以我的电话中断了。根据句意选C 项。

考点 : 考查短语辨析

.贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案。

赞(0)
未经允许不得转载:答案联动网 » 贵州省2023-2022学年高一年级联考试卷(22-05-484A)历史答案
0.896秒内查询了49次数据库