欢迎光临
我们一直在努力

2022019英语周报答案

2022019英语周报答案,我们目前整理分享2022019英语周报答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

2022019英语周报答案

 

2022019英语周报答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

Don’t _____ women. They are as important as men for the development of society.

A. look up to B. look down upon

C. look out for D. look forward to

试题答案

B

【解析】试题分析:考查look的固定短语。A:尊敬;B:看不起;C:留心;D期待,句意:不要看不起妇女,在现在社会发展中妇女和男人一样重要,故选B

考点:考查look的固定短语

Going green seems to be fad(时尚)for a lot of people these days. Whether that is good or bad, we can’t really say, but for the tow of us, going green is not a fad but a lifestyle.

On April22, 2011, we decided to go green every single day for an entire year. This meant doing 365 different green things, and it also meant challenging ourselves to go green beyond easy things. Rather than recycle and reduce our energy, we had to think of 365 different green things to do and this was no easy task.

With the idea of going green every single day for a year, Our Green Year started. My life and I decided to educate people about how they could go green in their lives and hoped we could show people all the green things that could be done to help the environment. We wanted to push the message that every little bit helps.

Over the course of Our Green Year, we completely changed our lifestyle. We now shop at organic(有机的)stores. We consume less meat, choosing green food. We have greatly reduced our buying we don’t need. We have given away half of what we owned through websites. Our home is kept clean by vinegar and lemon juice, with no chemical cleaners. We make our own butter, enjoying the smell of home-made fresh bread. In our home office anyone caught doing something ungreen might be punished.

Our minds have been changed by Our Green Year. We are grateful for the chance to have been able to go green and educate others. We believe that we do have the power to change things and help our planet.

1.What might be the best title for the passage?

A. Going Green.

B. Protecting the Planet.

C. Keeping Open-Minded

D. Celebrating Our Green Year.

2.It was difficult for the couple to live a green life for the whole year because_________.

A. they needed to perform unusual green tasks

B. they didn’t know how to educate other people

C. they were unwilling to reduce their energy

D. they were expected to follow the green fad

3.What did the couple do over the course of Our Green Year?

A. They tried to get out of their ungreen habits.

B. They ignore others’ ungreen behavior.

C. They chose better chemical cleaners.

D. They sold their home-made food.

4.What can we infer form the last paragraph?

A. The government will give support to the green people.

B. The couple may continue their project in the future.

C. Some people disagree with the couple’s green ideas.

D. Our Green Year is becoming a national campaign.

 

试题答案

1.A

2.A

3.A

4.B

【解析】

试题分析: 本文是一篇记叙文。本文是一篇有关环保的话题。针对现在人们崇尚的绿色环保生活,作者启动了“Our Green Year”,并且叙述了自己和妻子“Our Green Year”的经历,作者通过自己改变自己的生活方式,过绿色生活经历,告诉人们如何通过自己的努力来改变我们周围的环境。

1.A标题归纳题。根据第一段第一句“Going green seems to be fad(时尚)for a lot of people these days.”和文章中作者叙述的自己Our Green Year经历和以及最后一段描述进行推断。这篇文章是讲的环保的话题。故选A 。

2.A推理判断题。根据文章的第二段第一行“This meant doing 365 different green things, and it also meant challenging ourselves to go green beyond easy things. ”和最后一句“this was no easy task.”进行判断推理,可知过绿色的生活意味着要做365个环保的事情,这并不容易。故选A。

3.A细节理解题。根据第四段的第一句“Over the course of Our Green Year, we completely changed our lifestyle.”可知在Our Green Year中他们要改掉自己的一些不环保的惯,与选项A意思相符,故选A。

4.推理判断题。根据最后一段,作者相信自己有能力帮助改变环境,保护地球,“grateful”和”believe”也是关键的提示词,由此可知作者这对夫妻将来可能会继续他们的绿色行动,与选项B意思相符,故选B。

考点:考查环保类短文阅读

.2022019英语周报答案。

赞(0)
未经允许不得转载:答案联动网 » 2022019英语周报答案
0.491秒内查询了49次数据库