欢迎光临
我们一直在努力

2022英语周报高一英语第十二期答案

2022英语周报高一英语第十二期答案,答案联动目前整理分享2022英语周报高一英语第十二期答案试题试卷及其参考答案,1如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

2022英语周报高一英语第十二期答案

 

2022英语周报高一英语第十二期答案,以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

Many facts suggest that children are overweight and the situation is getting worse, according to the doctors. I feel there are a number of reasons for this.

Some people blame the fact that we are surrounded by shops selling unhealthy, fatty foods, such as fried chicken and ice cream, at low prices. This has turned out a whole generation of grown-ups who seldom cook a meal for themselves. If there were fewer of these restaurants, then probably children would buy less take-away food.

There is another argument that blames parents for allowing their children to become overweight. I agree with this, because good eating habits begin early in life, long before children start to visit fast food shops. If children are given fried chicken and chocolate rather than healthy food, or are always allowed to choose what they eat, they will go for sweet and salty foods every time, and this will carry on throughout their lives.

There is a third reason for this situation. Children these days take very little exercise. They do not walk to school. When they get home, they sit in front of the television or their computers and play computer games. Not only is this an unhealthy pastime, it also gives them time to eat more unhealthy food. What they need is to go outside and play active games or sports.

The above are the main reasons for this problem, and therefore we have to encourage young people to be more active, as well as steer them away from fast food shops and bad eating habits.

1.According to the text, what kind of children may eat more unhealthy food?

A.Those who often take exercise.

B.Those who often watch television.

C.Those who often have meals at home.

D.Those who often walk to school.

2.The author thinks that children are becoming overweight because .

A.their parents often cook meals for them

B.they are too busy to go out and play

C.they can’ t choose what to eat

D.there are too many fast food shops around

3.The word steerunderlined in the last sentence most probably means .

A.force B.guide

C.expect D.observe

4.The main purpose of the text is to .

A.tell a story B.provide facts

C.give advice D.compare opinions

试题答案

1.B

2.D

3.B

4.C

【解析】

试题解析:当下青少年超重现象越来越严重,作者总结了三方面原因:一是垃圾食品店太多太廉价,二是家长没有让孩子养成一个健康饮食的惯,三是孩子越来越少的锻炼。因此作者呼吁青少年多参加体育活动,远离垃圾食品,形成健康饮食惯,远离肥胖症。

1.】B 细节理解题,由第四段中“Not only is this an unhealthy pastime, it also gives them time to eat more unhealthy food.”可知看电视的时候给了孩子吃垃圾食品的机会。故选B。

2.】D 细节理解题,作者给出了导致肥胖的三个理由:垃圾食品店太多、饮食惯不健康、锻炼太少。故选D。

3.】B 词义判断题。A力量、暴力;B引导;C期望;D观察。根据上下文“as well as steer them away from fast food shops and bad eating habits.”作者的意思应为原理快餐店和垃圾食品。故选B。

4.】C .主旨大意题,作者分析了当下青少年超重的几个原因,并在最后一段呼吁青少年远离垃圾食品、保持健康饮食惯、经常体育锻炼、远离肥胖。故选C。

考点:考察议论文阅读。

When US student Olivia Priedeman, 17, woke up one morning, she thought she had had a dream about making plans with a friend. But it wasn’t a dream. Her phone showed that during the night, Priedeman had read a text message from her friend. She did it while she was fast asleep.

Reading and responding (反应) to text messages while asleep – called “sleep texting” – is an unusual sleep behavior, similar to sleepwalking. It’s also a growing concern among doctors: young people can’t live without their cell phones.

One in three teenagers sends more than 100 text messages a day, according to the Pew Internet & American Life Project. And at least four out of five teenagers said they sleep with their phone on or near their bed.

Elizabeth Dowdell, a professor at Villanova University in Pennsylvania, has studied sleep texting. She said that having a phone nearby all night is a big part of the problem.

“That phone is in bed with them or sometimes on top of their chest when they’re sleeping or even in their hand. So the response is kind of automatic (自动的),” she said.

Andrew Stiehm, a sleep medicine expert with Allina Health in Minnesota, agrees. It’s possible for the part of the brain that controls motor (运动神经) skills to wake up, while the part of the brain that controls memory and judgment may remain asleep. That’s why some people can perform basic movements – such as walking, talking, texting or even driving – while they’re sleeping.

Some of Dowdell’s students have admitted that they’re disturbed by their nighttime texting behavior. But because sleep texting is unconscious (无意识的), it’s a difficult habit to break.

Dowdell said she knows of some students who wear socks on their hands to keep themselves from texting.

Marjorie Hogan, a doctor at Hennepin County Medical Center in Minneapolis, Minnesota, suggests keeping all electronic devices outside the bedroom at certain times.

Shay Radhakrishnan, 16, admits that she sleeps with her phone. But now the practice is giving her some pause (停顿).

“A lot of people leave their phones on their side tables, but for some reason I leave mine on my bed,” she said. “It is probably dangerous because it will probably wake me up a lot more – and probably cause me to start sleep texting.”

1.What happened to Olivia Priedeman?

A. She sleepwalked to a friend’s house.

B. She phoned one of her friends during the night.

C. She dreamed of making plans with a friend.

D. She read a text message from her friend while asleep.

2.How does sleep texting happen?

A. Some parts of the body are out of control during sleep.

B. The brain part controlling motor skills wakes up during sleep.

C. The brain part controlling judgment stays awake during sleep.

D. The brain part controlling memory becomes unconscious during sleep.

3.What does doctor Hogan suggest people who sleep text do?

A. Stop texting during the daytime.

B. Keep their phones out of their bedrooms while they sleep.

C. Take some medicine to control the behavior.

D. Wear socks on their hands to stop themselves from texting.

4.Which of the following statements about sleep texting is TRUE?

A. Sleep texting can reduce the quality of one’s sleep.

B. It’s easy to break away from a sleep texting habit.

C. Sleep texting does more harm to one’s health than sleepwalking.

D. One in three teenagers has a sleep texting habit.

试题答案

1.D

2.B

3.B

4.A

【解析】

试题分析:本文讲述睡眠短信的成因以及危害

1. had read a text message from her friend. She did it while she was fast asleep她睡着的时候读了一条来自朋友的短信,故选D

2. possible for the part of the brain that controls motor (运动神经) skills to wake up很可能是控制大脑运动神经的部分醒了,故选B

3. keeping all electronic devices outside the bedroom at certain times.建议把所有电子设备在特定时间放在卧室外,即睡觉时把手机放在卧室外,故选B

4. is probably dangerous because it will probably wake me up a lot more,睡眠短信很危险它会让我醒来很多次,可知睡眠短信会降低睡眠质量,故选A

考点:说明文阅读

.2022英语周报高一英语第十二期答案。

赞(0)
未经允许不得转载:答案联动网 » 2022英语周报高一英语第十二期答案
0.716秒内查询了49次数据库